Cursusaanbod

 

Mineralistenvereniging De Steenbewerker is een vereniging die ook cursussen en workshops geeft. Ieder lid volgt eerst de cursus edelsteen bewerken om de technieken goed onder de knie te krijgen. Het is ook mogelijk om cursussen te volgen zonder lid te zijn/ worden.
 
 
Cursus Edelsteen bewerken
 Een beginnerscursus cabochon slijpen wordt gegeven in 4 of 8 lessen. Het aanbod voor de cursus is doorlopend. Bij drie of vier aanmeldingen kan een cursus  starten. We houden de groepen klein om zoveel mogelijk begeleiding te kunnen bieden. Zie voor de actuele data van de cursussen bij evenementenNeem contact op via het contact formulier voor nadere informatie. 

Workshops – Hangsieraad

Door het jaar heen is het mogelijk om deel te nemen aan workshops van 1 dag. Je leert dan bijvoorbeeld een hangsieraad te maken. Een datum voor een groep van drie tot vijf deelnemers kan in overleg afgesproken worden. Individuele aanmeldingen kunnen in overleg worden geplaatst. Zie voor de actuele data van de workshop bij evenementenNeem contact op via het contact formulier .

Kennismaken

Lijkt het je leuk om (half) edelstenen / sierstenen te bewerken, maar ben je niet helemaal zeker dat het iets voor jou is, kom dan gewoon een keer kennismaken.  Neem contact op via het contact formulier voor datum en tijd